HISTORIA OM OSS

Livsstilsmässan står för ansvarstagande och möjligheter. Den handlar om hur vi lever, eller kan leva, för att få ett hälsosamt och lyckligt liv. Vår första utställning hölls 2002 i Borås.
Vi försökte integrera sinne, kropp och själ genom att kombinera hälsoterapeuter, företag och personer som Thomas di Leva och Peter Wahlbeck - en blandning som gav människor möjlighet att finna gnistan som kunde motivera dem att ta de steg de vet att de borde ta, men riktigt inte klarar av.
Vi har senare haft utställningar i Borås, Göteborg, Halmstad, Jönköping, Södertälje, Växjö, Huskvarna, Malmö och Norrköping.
Det gemensamma målet har varit att skapa plattformar vida nog att erbjuda besökaren det som passar den utvecklingsfas hen befinner sig i.


Vi tror på ett holistiskt sätt att betrakta livet och är övertygade om att hälsa och lycka nås bäst genom att finna den rätta balansen mellan sinne, kropp och själ.


Hälsan är i våra egna händer, vi är själva ansvariga för att få ett hälsosamt och lyckligt liv. Det vi behöver är att finna motivationen att göra det vi säger – walk the talk.


Livsstilsmässan är arbetsnamnet för utställningar som görs av NIFT KB, som är baserat i Borås och leds av Sanya Raj.


Våra Medarbetare


Copyright © Alla rättigheter förbehållna